Salsa undervisning & salsa events i København

Joaquim Aoues underviser salsa dans i København og på FrederiksbergSalsa Libre v/ Joaquim Aoues. Danser, koreograf og instruktør.

Salsa Libre er grundlagt i København i 2005

Joaquim Aoues (grundlægger af Salsa Libre Dance Company) er født i Afrika. Salsaen begyndte han at danse i en af de mange caribiske klubber i Paris i midten af 90’erne, hvor salsaen begyndte at eksplodere i hele verden, og det var love at first beat!

I 1995 flyttede han til Danmark, og senere rejste han til Cuba, hvor han blev undervist i Rumba og Salsa. Derefter gik turen til Berlin, hvor han gennem flere måneder blev uddannet i undervisningsmetoder af Fernando Zapata fra Latinodance Company fra  Berlin.

Joaquim Aoues har været med at skabe koreografier bl.a. ”La Pantera Rosa”, ”The Munk” samt ”Las Locas” og "Bachata in Paris"...

Har herudover instrueret og optrådt hos forskellige firmaer og ses også som Salsa DJ i Danmark. Han er officiel arrangør af diverse Salsa events bla. "Havana Nights" om torsdagen, "Club La Salsa" om fredagen, Salsa søndage i Kedelhallen, Copenhagen Salsa festival m.m.

Joaquim Aoues underviser desuden i salsa på forskellige niveauer. Såsom begynder salsahold i Kedelhallen på Frederiksberg, salsa undervisning for letøvede på Søpavillonen og salsa kurser for øvede også i Kedelhallen

Vi benytter cookies for at denne side kan fungerer. Se detaljer